GRAND BELGISCHE SPECIALITEITEn
COMBINEREN GRANDEUR VAN DE OUDE WERELD MET MODERN GEMAK

DEEL EN GENIET
vAN DEZE BETAALBARE
VERWENNERIJEN

Verhaal

Belgische chocolade heeft altijd in het teken gestaan van puurheid, de beste cacao, de fijnste ingrediënten, het meest voortreffelijke vakmanschap. Maak nu kennis, na een intensief R&D-proces, met het nieuwe Gudrun plantaardig assortiment, Grand Plant Based…bewust eten en genieten van de fijnste Belgische truffels en pralines.

Het Grand Plant Based vegan assortiment introduceert vier nieuwe delicatessen: cacao truffels, schilfertruffels, bolita’s en een assortiment van vijf pralines met verschillende smaken, allemaal gemaakt van duurzame, 100% pure, premium Belgische chocolade, verpakt in een 100% recycleerbare verpakking voor een optimale versheid en bovendien glutenvrij!

Dus ga je gang: verwen jezelf met een zuiver geweten en geniet van deze ultieme luxe!

Play Video

Producten

Pralines

Een vegan assortiment met vijf verschillende smaken: een heerlijke ontdekkingsreis voor de veeleisende chocoladeliefhebber in een 100% recycleerbare doos van twaalf pralines.

Cacao truffels

Een vernieuwde versie van de bekende favoriet. Een zachte truffelvulling omsloten door een laagje bitterzoete cacao voor een intensieve smaak, nu glutenvrij: 100% pure verwennerij, 0% schuldgevoel.

Schilfertruffels

Deze vertrouwde klassiekers, met een zachte chocoladetruffelvulling, zijn gerold in vers geschaafde pure chocoladeschilfers voor de zoete liefhebbers zonder schuldgevoel: geen gluten, geen zorgen!

Bolita's

Speelse chocolade balletjes met een knipoog naar de loterij balletjes. Ronde chocoladeschelpen gevuld met een zachte truffelvulling en gewikkeld in een folie voor versheid en smaak. Wees zeker dat je telkens een winnaar kiest – glutenvrij!

Contact opnemen

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.